Proiecte realizate in 2014

2014
Colaborare cu Fundatia Solidaritate si Speranta – fil. Savinesti

Fundatia Solidaritate si Speranta-Filiala Savinesti in colaborare cu Inner Wheel Bacau, au oferit ajutoare importante Caminului pentru Batrani Rachitoasa-Bacau, Asociatiei Betania, Asociatiei Lumina, Centrului Maternal si Centrului Pro Familia cat si altor institutii cu persoane aflate in dificultate.


11.2014
Camera de Kinetoterapie – Scoala Maria Montessori

Pentru a putea realiza acest proiect am participat la Concursul de inot pe echipe Swimathon 2014 (octombrie). Iata-ne ajunsi la finalizarea acestui proiect alaturi de beneficiarii nostri dragi din cadrul Scolii Maria Montessori carora le multumim pentru maxima implicare de care au dat dovada si pentru tot ceea ce fac ajutand acesti copii.

Multumiri deosebite sponsorilor nostri: Popas Trebes Srl, Dr. Raluca Grigoriu, Tiseco Srl, Gauss Srl, reastaurant Cribs, fara de care nu puteam realiza acest proiect.

Camera Kinetoterapie scoala Maria Montessori Camera Kinetoterapie scoala Maria Montessori Camera Kinetoterapie scoala Maria Montessori Camera Kinetoterapie scoala Maria Montessori

30.10.2014
Swimathon 2014

Inner Wheel Bacau a participat si in 2014 la evenimentul anual Swimathon fiind alaturi de copiii Scolii Maria Montessori. Participand la acest concurs de inot, am strans banii necesar investirii in echipamente speciale pentru dotarea unei camere de kinetoterapie in cadrul Scolii Maria Montessori Bacau.

Multumiri echipei Inner Wheel Bacau: Theodor Ionascu, Simona Axinte, Valentin Ivancea, Andreas Ivancea, Vlad Popa, Codrin Costan.

Articole media

Swimathon 2014 Swimathon 2014 Swimathon 2014 Swimathon 2014

05.08.2014
Donatii la Spitalul Judetean - Sectia Pediatrie.

In data de 5 august 2014, la Spitalul Judetean Bacau - Pediatrie , a avut loc inaugurarea etajului 3 din aceasta sectie. Acesta a fost renovat in totalitate. Printre cei ce au pus umarul la efectuarea acestor lucrari se numara si Inner Wheel Bacau. Am sustinut achizitionarea draperiilor din cadrul tuturor saloanelor existente la acest etaj.


22-29.06.2014
Inner Wheel a fost partener in organizarea Taberei de pictura Rotary 2014.

Tabara de pictura Rotary a avut loc la Slanic Moldova intre 22-29 iunie 2014

Tabara de pictura Rotary Tabara de pictura Rotary

05.06.2014
Locuri de joaca la Centrul Maternal si Centrul Pro Familia.

Pe 5 Iunie 2014, am inaugurat cele 2 locuri de joaca exterioare din cadrul celor doua centre ale DGASPC Bacau. Fondurile necesare finalizarii acestor proiecte au fost obtinute in cadrul Balului Martisorului din acest an, cu ajutorul sustinatorilor nostri.

Aici am intalnit oameni entuziasti si dedicati in totalitate asigurarii unor conditii prielnice pentru asigurarea adapostului temporar si a educatiei acestor copii aflati pentru o perioada mai lunga sau mai scurta, in aceste centre.

"A invata ca in viata, mai usor se poate invinge ura cu dragostea, minciuna cu adevarul si violenta cu abnegatia, ar trebui sa fie un element fundamental in educatia oricarui copil."-Mahatma Gandhi.

Articole media

Spatii de joaca pentru Pro Familia si Centrul Maternal Spatii de joaca pentru Pro Familia si Centrul Maternal Spatii de joaca pentru Pro Familia si Centrul Maternal Spatii de joaca pentru Pro Familia si Centrul Maternal

04.04.2014
Donatii pentru Grupa de copii Nevazatori Scoala Maria Montessori

Membrele Inner Wheel Bacau au fost alaturi de copilasii cu deficiente senzoriale (nevazatori), vineri, 04.04.2014, la ora 11.30 la Scoala Maria Montessori. Actiunea s-a desfasurat la Clasa Speciala cu Copiii Nevazatori de la Scoala Gimnaziala Speciala Maria Montessori.

Le-am achizitionat in acest sens: un aparat Daisy si 20 carti audio Daisy. Cititoarele Daisy sunt aparate care permit ascultarea cărţilor create în standardul Daisy. Ele sunt asemănătoare într-o anumită măsură cu MP3-CD-Player-ele din comert si sunt proiectate special pentru persoane cu deficienţe de vedere. Cărţile Daisy sau celelalte tipuri de fişiere text sau audio, pentru a fi lecturate trebuie încărcate prin intermediul unui computer în memoria internă a aparatului. 4 Seturi jocuri.

”Prima idee pe care un copil trebuie sa o dobandeasca este diferenta intre bine si rau" - Maria Montessori


01.04.2014
Donatie la Penitenciarul Bacau

Dotarea Penitenciarului Bacau, cu un calculator si o imprimanta, in sprijinul redactarii revistei ”Nisipuri miscatoare”.

Articole media


26.02.2014
Donatie Centrul Maternal Bacau

Inner Wheel Bacau in parteneriat cu Lyoness Romania au donat Centrului Maternal Bacau, un frigider si o masina de spalat vase, pentru a oferi conditii cât mai civilizate celor ce cauta protectie temporara, in aceasta institutie.

In acest centru, sunt asistate cuplurile mama-copil, victime ale abandonului familial sau ale violentei domestice. Dorim sa le venim in ajutor, sa-i ajutam sa depaseasca perioadele mai putin fericite, din viata lor si sa le putem indruma pasii catre o viata lipsita de violenta!

Articole media

evenimente

09.06.2015
Investire Board 2015 - 2016

Investire Board Inner Wheel 2015 - 2016Pe data de 9 iunie 2015, s-a facut predarea mandatului catre noua echipa ce va prelua conducerea clubului incepand cu luna septembrie

citeste mai mult

28.03.2015
Balul Martisorului

Balul Martisorului editia a VI aA sasea editie a Balului Martisorului, organizat de Inner Wheel, a reunit din nou oamenii din comunitate, pentru o strângere de fonduri in scopuri caritabile.

citeşte mai mult

30.11.2014
”Cum se face dulceata de lacrimi”

Cum se face dulceata de lacrimi - cu Dr. Cristian AndreiLa invitatia clubului Inner Wheel Bacau, Dr. Cristian Andrei ne-a incantat sufletele pret de cateva ore.

citeste mai mult

Prima Pagina | Despre Noi | Proiecte | Evenimente | Membre | Contacte | Linkuri

Inner Wheel Bacau, Romania | Ana Ipatescu 2/A/6 | T: +40.744.615313 | F: +40.234.588528 | E: contact@innerwheelbacau.ro

Designed and maintained by Max Design Studio Ltd, UK Valid XHTML 1.0 Trasitional! Valid CSS 2.1!