Proiecte realizate in 2012

16.05.2012
Camera senzoriala adresata copiilor cu sindrom Down din Bacau

Investitie cu suflet – asa este cea de a treia Camera Senzoriala adresata copiilor cu sindrom Down din Bacau.

Asociatia Sindrom Down Bacau este fericita beneficiara al celui de-al treilea proiect de amenajare a unei camere de stimulare senzoriala realizat de organizatia Inner Wheel in Bacau.

Astfel, camera de stimulare Snoezelen amenajata de doamnele din clubul Inner Wheel Bacau la Centrul Educational pentru Persoanele cu Sindrom Down “Our Kids” s-a inaugurat pe 17 mai 2012, in scopul recuperarii copiilor cu dificultati de perceptie sau disfunctii de integrare senzoriala precum si copiilor cu dizabililati profunde, utilizatori de scaun rulant care nu au activitate motorie grosiera.

Camera Senzoriala Centrul de Autism Bacau Camera Senzoriala Centrul de Autism Bacau Camera Senzoriala Centrul de Autism Bacau Camera Senzoriala Centrul de Autism Bacau

18.02.2012
Camera senzoriala in cadrul Centrului de Autism Bacau

Pe 18 februarie 2012, Inner Wheel Bacau a inaugurat cea de-a doua Cameră de terapie senzorială adresată copiilor cu autism din Bacău. Centrul de zi pentru persoane cu autism “Sfintii Cosma si Damian” din curtea bisericii Lazaret a venit cu propunerea dotarii unui spatiu existent, iar noi am continuat traditia sprijinirii acestor tipuri de proiecte.

Camera de stimulare senzorială e un spatiu controlat, securizat şi familiar, în care, printr-o serie de stimuli vizuali, auditivi, olfactivi si tactili, copilul traieste o experientă de învătare.

Spatiul aproape magic din camera de stimulare polisenzoriala are un ambient atrăgator pentru copii, un amestec de culori, sunete, arome, texturi si efecte luminoase. Terapia are dublu rol, de stimulare si de relaxare.

Tuturor celor implicati, respect si multe multumiri!

Camera Senzoriala Centrul de Autism Bacau Camera Senzoriala Centrul de Autism Bacau Camera Senzoriala Centrul de Autism Bacau Camera Senzoriala Centrul de Autism Bacau Camera Senzoriala Centrul de Autism Bacau Camera Senzoriala Centrul de Autism Bacau Camera Senzoriala Centrul de Autism Bacau Camera Senzoriala Centrul de Autism Bacau

Articole media


evenimente

09.06.2015
Investire Board 2015 - 2016

Investire Board Inner Wheel 2015 - 2016Pe data de 9 iunie 2015, s-a facut predarea mandatului catre noua echipa ce va prelua conducerea clubului incepand cu luna septembrie

citeste mai mult

28.03.2015
Balul Martisorului

Balul Martisorului editia a VI aA sasea editie a Balului Martisorului, organizat de Inner Wheel, a reunit din nou oamenii din comunitate, pentru o strângere de fonduri in scopuri caritabile.

citeşte mai mult

30.11.2014
”Cum se face dulceata de lacrimi”

Cum se face dulceata de lacrimi - cu Dr. Cristian AndreiLa invitatia clubului Inner Wheel Bacau, Dr. Cristian Andrei ne-a incantat sufletele pret de cateva ore.

citeste mai mult

Prima Pagina | Despre Noi | Proiecte | Evenimente | Membre | Contacte | Linkuri

Inner Wheel Bacau, Romania | Ana Ipatescu 2/A/6 | T: +40.744.615313 | F: +40.234.588528 | E: contact@innerwheelbacau.ro

Designed and maintained by Max Design Studio Ltd, UK Valid XHTML 1.0 Trasitional! Valid CSS 2.1!