Proiecte realizate in 2011

21.04.2011
Camera senzoriala in cadrul Spitalului de Pediatrie Bacau

Anul trecut, cand Spitalul de pediatrie a initiat o campanie locala de sensibilizare a opiniei publice vis a vis de problemele cu care se confrunta, am considerat ca putem contribui si noi, Clubul Inner Wheel, prin activitati specifice, la imbunatatirea mediului terapeutic al copiilor.

Am aflat ca ar fi de mare nevoie de infiintatrea unei camere senzoriale. Clubul nostru doreste ca proiectele pe care le face sa se adreseze unui numar cat mai mare de beneficiari si acest proiect a devenit imediat o prioritate.

Ne-am mobilizat si am reusit, in cateva luni, sa realizam o investitie care parea utopica si oarecum fantezista in noianul de nevoi al Spitalului de pediatrie.

La data de 21 aprilie 2011 a fost inaugurat proiectul initiat si sponsorizat de Inner Wheel Bacau, denumit Camera Senzoriala, in cadrul Spitalului de Pediatrie.

In aceasta camera se desfasoara un tip de terapie foarte modern si eficient, denumita terapie senzoriala sau terapie snoezelen.

Aceasta e o terapie de stimulare controlat multi-senzorială si se adreseaza copiilor care necesita recuperare dupa leziuni cerebrale severe, celor cu tulburari psihologice, cognitive si de comportament in urma diverselor traume, celor care neceesita spitalizare indelungata, spitalizari frecvente, celor cu tulburari de comportament de cauze diverse, etc.

Camera Senzoriala inainte de renovare Camera Senzoriala, copii la joaca Camera Senzoriala in lucru Pregatire Camera Senzoriala Camera Senzoriala Spitalul de Pediatrie Bacau Copii in Camera Senzoriala a Spitalul de Pediatrie Bacau Copii in Camera Senzoriala a Spitalul de Pediatrie Bacau Camera Senzoriala Spitalul de Pediatrie Bacau Echipa Inner Wheel Bacau Interviu in Camera Senzoriala Spitalul de Pediatrie Bacau Proiect Camera Senzoriala

Articole de presa


25.02.2011
Donatie Spitalul Judetean Bacau

Alaturi de Rotary Club Bacau, Inner Wheel a fost prezenta la Gala Premiilor Comunitatii Bacauane, festivitate de traditie organizata de Fundatia de Sprijin Comunitar Bacau.

Cumparand bilete la tombola, D-na Presedinta Cristina Petrescu a castigat un televizor color LCD.

Animata de o solicitare recenta, Presedinta IWB a donat, in numele clubului, televizorul color Sectiei de Psihiatrie a Spitalului Judetean Bacau, in data de 25 februarie 2011, cu speranta ca poate contribui, cel putin din punct de vedere terapeutic, la refacerea persoanelor asistate.


evenimente

09.06.2015
Investire Board 2015 - 2016

Investire Board Inner Wheel 2015 - 2016Pe data de 9 iunie 2015, s-a facut predarea mandatului catre noua echipa ce va prelua conducerea clubului incepand cu luna septembrie

citeste mai mult

28.03.2015
Balul Martisorului

Balul Martisorului editia a VI aA sasea editie a Balului Martisorului, organizat de Inner Wheel, a reunit din nou oamenii din comunitate, pentru o strângere de fonduri in scopuri caritabile.

citeşte mai mult

30.11.2014
”Cum se face dulceata de lacrimi”

Cum se face dulceata de lacrimi - cu Dr. Cristian AndreiLa invitatia clubului Inner Wheel Bacau, Dr. Cristian Andrei ne-a incantat sufletele pret de cateva ore.

citeste mai mult

Prima Pagina | Despre Noi | Proiecte | Evenimente | Membre | Contacte | Linkuri

Inner Wheel Bacau, Romania | Ana Ipatescu 2/A/6 | T: +40.744.615313 | F: +40.234.588528 | E: contact@innerwheelbacau.ro

Designed and maintained by Max Design Studio Ltd, UK Valid XHTML 1.0 Trasitional! Valid CSS 2.1!