Proiecte realizate in 2010

06.12.2010
Mos Nicolae

Ziua de Mos Nicolae, 6 decembrie 2010, ne-a dat prilejul sa fim din nou alaturi de copiii nevazatori si cu deficiente de vedere înscrisi la grupa de învatamant prescolar „Norocel”

Clubul Inner Wheel a spijinit si va sustine în continuare Asociatia pentru copii nevazatori cu produse didactice în alfabetul Braille, hrana si transport.

Prin generozitatea de care a dat de fiecare data dovada prietena noastra Gabriela GAVRILA a daruit copiilor dulciuri.

Alti prieteni care ni s-au alaturat la acest eveniment au fost elevii unei clasei a XI- a, de la Colegiul Gheorghe Vranceanu, coordonati de alta colega de-a noastra,. prof.Stela ONICA, care in urma unei colecte de jucarii, le-au daruit “Noroceilor” daruri cu suflet.

Prin aceast eveniment ne-am propus sa aducem bucuria pe chipul acestor copii cu nevoi atat de speciale, prin petrecerea împreuna a zilei de Mos Nicolae si demonstrand, inca odata, ca adultii, mai au inca multe de invatat, chiar si de la copii, despre integrarea reala a nevazatorilor in societate.

Articole de presa


01.06.2010
Ziua Copilului

Cu ocazia “Zilei Copilului”, pe 1 iunie 2010 o parte din membrele Clubulului Inner Wheel au făcut o vizită unui grup de copii nevăzători din Bacău.

Copiii au primit din partea clubului materiale educative în alfabetul Braille. Cu această ocazie au fost identificate si nevoile imediate, respectiv: asigurarea hranei zilnice, asigurarea unor abonamente de transport gratuit pentru copii care locuiesc în comuna Nicolae Bălcescu si achizitionarea unei masini de scris în alfabetul Braille.

Vizita la această Grădinită a fost o lectie de viată pentru membrele clublui, care au promis că vor sustine si sprijini acesti copii.”


02.04.2010
Iepurasul de Paste

In ajunul sarbatorilor pascale, membrele clubului nostru, animate de dorinta de a contribui activ la rezolvarea problemelor sociale, au dus la bun sfarsit unul din proiectele acestui an si anume dotarea cu doua frigidere a sectiei de Oncologie a Spitalului judetean Bacau.

In urma unei cereri adresate clubului de d-na dr Spiridon, sefa sectiei, in care ni se aducea la cunostinta faptul ca bolnavii din sectie nu au cum sa-si depoziteze in conditii optime medicatia personala si alimentele, am hotarat sa ajutam.

Zis si votat, s-au cumparat doua frigidere mari cu care s-au dotat doua saloane. Trebuie spus, cu mandrie, ca de la decizie si pana la punerea in practica a durat doua zile.

Astfel, am reusit sa bucuram in ajun de sarbatoare nu numai bolnavii internati in sectie dar si personalul sanitar care ne-a multumit sincer pentru acest act caritabil.

La cat mai multe!

Articole de presa

evenimente

09.06.2015
Investire Board 2015 - 2016

Investire Board Inner Wheel 2015 - 2016Pe data de 9 iunie 2015, s-a facut predarea mandatului catre noua echipa ce va prelua conducerea clubului incepand cu luna septembrie

citeste mai mult

28.03.2015
Balul Martisorului

Balul Martisorului editia a VI aA sasea editie a Balului Martisorului, organizat de Inner Wheel, a reunit din nou oamenii din comunitate, pentru o strângere de fonduri in scopuri caritabile.

citeşte mai mult

30.11.2014
”Cum se face dulceata de lacrimi”

Cum se face dulceata de lacrimi - cu Dr. Cristian AndreiLa invitatia clubului Inner Wheel Bacau, Dr. Cristian Andrei ne-a incantat sufletele pret de cateva ore.

citeste mai mult

Prima Pagina | Despre Noi | Proiecte | Evenimente | Membre | Contacte | Linkuri

Inner Wheel Bacau, Romania | Ana Ipatescu 2/A/6 | T: +40.744.615313 | F: +40.234.588528 | E: contact@innerwheelbacau.ro

Designed and maintained by Max Design Studio Ltd, UK Valid XHTML 1.0 Trasitional! Valid CSS 2.1!