Evenimente in 2011

09.12.2011
Balul de Diamant 2011

Pentru a doua oara consecutiv membrele Inner Wheel Bacau au fost alaturi de rotaryeni in cea mai mare actiune de strangere de fonduri din an, respectiv balul de Diamant, editia a doua, desfasurat pe 9 decembrie 2011.

Avand aceeasi gazda, in persoana Mihaelei Radulescu, balul a reusit sa stranga fonduri necesare indeplinirii a o parte din proiectele Rotary Club, un partener constant al Clubului nostru.

Articole de presa


11.11.2011
Eveniment caritabil „Machiajul, Arta rasfatului”

Prilej de relaxare, de frumusete, de rasfat si nu in ultimul rand de a pune bazele unui nou proiect.

Aceasta a fost seara de 11 noiembrie 2011, seara in care peste 90 de femei s-au intalnit la Evenimentul „Machiajul, Arta Rasfatului”, sustinut de Maria Pauna, unul dintre cei mai cunoscuti make up artisti din Romania.

Pe langa sfaturile utile pe care le-am primit, am avut parte si de mult sprijin. O data din partea Mariei Pauna, care a venit pro bono la acest eveniment, o data din partea sponsorilor care au contribuit cu divese obiecte la tombola serii.

S-au strans cu acest prilej o parte din banii necesari dotarii celei de-a doua camere de terapie senzoriala, dedicata copiilor de la Centrul de Autism Bacau.

Tuturor celor implicati, respect si multe multumiri!

Articole de presa


13.06.2011
Desemnarea noului Presedinte

Clubul Inner Wheel Bacău și-a desemnat, luni 13 iunie, președinta pentru anul rotarian 2011-2012, în persoana Otiliei LUPU, director executiv Grafit Invest SRL.

Conform Statutului, anul Inner incepe in ziua de 1 iulie si se incheie la 30 iunie anul urmator. Astfel, se aplica principiul rotatiei, pentru ca fiecare membra a clubului sa detina una din functii timp de un an.

Cristina PETRESCU, Presedinte – fondator Inner Wheel Bacau in 2009 a predat prerogativele viitoarei conduceri, iar obiectivele Clubului, acelea de a fi parte integranta din viata comunitatii bacauane raman prioritare ptr noua conducere.


05.03.2011
Balul Martisorului

Reprezentantele Clubului Inner Wheel Bacău au sărbătorit Ziua Femeii, in data de 5 martie, prin organizarea celei de-a doua ediţii a Balului Mărţişorului, o acţiune caritabilă, a carui scop a fost strângerea de fonduri pentru doua proiecte ambitioase pe care clubul doreste sa le realizeze in 2011.

Astfel, invitatii au fost convinsi de importanta dotarii unei gradinite la care invata copii nevazatori cu o imprimanta Braille, dar si de realizarea unei camere senzoriale in cadrul Spitalul de Pediatrie Bacau.

Doamnele l-au chemat în ajutor şi pe actorul Gabriel Duţu, personajul principal dintr-un serial de succes.

Evenimentul si-a atins scopul, reusind atragerea de fonduri pentru cele doua proiecte.


proiecte

09.06.2015
Swimathon 2015

Swimathon 2015Inner Wheel Bacau a participat si in 2015 la evenimentul anual Swimathon.

citeste mai mult

04.2015
Donatie Infuzomate Sectia de Oncologie

Donatie Infuzomate Sectia de OncologieIn luna aprilie 2015, Inner Wheel Bacau a facut o donatie importanta Spitalului Judetean de Urgenta Bacau si in special Sectiei de Oncologie.

citeste mai mult

2014
Colaborare cu Fundatia Solidaritate si Speranta

Colaborare cu Fundatia Solidaritate si SperantaFundatia Solidaritate si Speranta-Filiala Savinesti in colaborare cu Inner Wheel Bacau

citeste mai mult

Prima Pagina | Despre Noi | Proiecte | Evenimente | Membre | Contacte | Linkuri

Inner Wheel Bacau, Romania | Ana Ipatescu 2/A/6 | T: +40.744.615313 | F: +40.234.588528 | E: contact@innerwheelbacau.ro

Designed and maintained by Max Design Studio Ltd, UK Valid XHTML 1.0 Trasitional! Valid CSS 2.1!