Evenimente in 2009

28.05.2009
Conferinta districtuala Sinaia 2009

Intre 28-30 mai 2009 a avut loc la Sinaia Conferinta Districtuala 2009, District 2241 Rotary Club Romania si Republica Moldova.

Impreuna cu Presedintele Rotary Club Bacau, Domnul Sorin Petrescu, Presedinta Inner Wheel Bacau a participat la acest eveniment de o mare importanta pentru comunitatea Rotary.

Cu acest prilej, au avut loc intalniri cu O.P. Vaish din India - care are o bogata activitate in diverse foruri ale Rotary din tara sa si din Rotary International si Fundatia Rotary, cu Manju Vaish, past district Governour (PDG) Inner Wheel India, implicata la randul sau in numeroase proiecte, mai ales in cele care se adreseaza femeilor si copiilor. Au mai fost prezenti Domnul Ovidiu Cos, PDG district Rotary 2241, Ivan Bloch, Presedinte al Fundatiei Rotary Romania, Doamna Martha Mocanu, guvernator in exercitiu district ROTARY 2241, Dana Moldovan, presedinta Inter Country Comunity Romania USA.

Cele mai importante subiecte abordate de catre D-na Cristina Petrescu au fost: posibilitatea infiintarii Districtului Inner Wheel Romania, conditiile infiintarii acestui district si proiectele Inner Wheel Bacau.


15.05.2009
Festivitatea de Chartare a Clubului

Pe 15 mai 2009 a avut loc festivitatea de chartare a Clubului Inner Wheel Bacau. (CHARTARE - ceremonie desfasurata intr-o succesiune stricta, cu respectarea tuturor etapelor si normelor interne, prin care se acorda recunoasterea oficiala a infiintarii unui club)

Chartarea Inner Wheel Bacau

Cu acest prilej, ne-am bucurat sa le avem in dubla calitate, de musafire si de nase pe doamnele Ettorina Ottaviani, club Milano Castello di Milano Italia, Chairman all Espansione al Districtului 204 si pe Mariangela Jerabek, presedinta Clubului Varese e Verbano Italia.

La ceremonie au luat parte si membrii Clubului Rotary, club nas si prieten, care ne-a acordat in tot acest timp tot sprijinul si ne-a pus la dispozitie experienta acumulata de-a lungul anilor.

Cuvantul de deschidere l-a avut doamna Ettorina Ottaviani, care a vorbit despre importanta voluntariatului, despre cluburile Inner Wheel din intreaga lume si despre viitoare proiecte comune.

In cadrul ceremoniei, am primit insignele si am semnat Charta prin care Inner Wheel International recunostea existenta Clubului nostru. O mare bucurie ne-a produs si venirea ca oaspeti a unor membri Inner Wheel Vaslui, a unor membri de la Rotary Club Focsani si nu in ultimul rand a unor membri Lions Club Bacau, FSC, autoritati locale, CEPECA Bacau.

Chartarea Inner Wheel Bacau

Tot in cadrul ceremoniei, Doamna Cristina Petrescu a primit colanul de Presedinte si numeroase cadouri din partea musafirilor, pentru Clubul nostru.

S-au schimbat fanioane, s-au facut fotografii, atmosfera a fost pe cat de sarbatoreasca, pe atat de prietenoasa.

Ne-au incantat privirile copiii vicecampioni mondiali Diandra Ilies, Dragos Ana, de la clubul de dans sportiv Authentic Dance, a cantat micuta Andreea Tudoriu, violonistul Iustin Ciuche si a facut magii Magicianul Augustin.

Tot in cadrul aceleiasi ceremonii, a avut loc o tombola la care, pe langa multe premii mai mici, au fost si 3 premii constand in vouchere la Salonul de infrumusetare Belle Marie, lucrari de productie publicitara la Grafit Invest si marele premiu, un tablou pictat de Presedintele Rotary Club, Domnul Sorin Petrescu.

Suma stransa la tombola este de 1400 lei, bani destinati copiilor cu probleme sociale de la Liceul de Arta.

Articole de presa


07.03.2009
8 Martie alaturi de Clubul Rotary

Pe 7 martie am facut prima actiune alaturi de Clubul Rotary, sarbatorirea zilei de 8 martie, la Restaurant Barati.

proiecte

09.06.2015
Swimathon 2015

Swimathon 2015Inner Wheel Bacau a participat si in 2015 la evenimentul anual Swimathon.

citeste mai mult

04.2015
Donatie Infuzomate Sectia de Oncologie

Donatie Infuzomate Sectia de OncologieIn luna aprilie 2015, Inner Wheel Bacau a facut o donatie importanta Spitalului Judetean de Urgenta Bacau si in special Sectiei de Oncologie.

citeste mai mult

2014
Colaborare cu Fundatia Solidaritate si Speranta

Colaborare cu Fundatia Solidaritate si SperantaFundatia Solidaritate si Speranta-Filiala Savinesti in colaborare cu Inner Wheel Bacau

citeste mai mult

Prima Pagina | Despre Noi | Proiecte | Evenimente | Membre | Contacte | Linkuri

Inner Wheel Bacau, Romania | Ana Ipatescu 2/A/6 | T: +40.744.615313 | F: +40.234.588528 | E: contact@innerwheelbacau.ro

Designed and maintained by Max Design Studio Ltd, UK Valid XHTML 1.0 Trasitional! Valid CSS 2.1!